1. Sınıflar için Oryantasyon Duyurusu

Bölümümüze 2023-2024 güz yarıyılında kayıtlanan öğrencilerimiz için İnşaat Mühendisliği Bölümü Oryantasyon Programı 12 Ekim 2023 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Turgut Özal Konferans Salonunda Saat 16.00'da yapılacaktır. (Konferans salonu, derslik binası A ve C bloklarının arasından 1. kata çıkarken ara katta yer almaktadır). Oryantasyon programının başlangıcında Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından yaklaşık 15 dk’lık idari işleyiş hakkında sunum yapılacak olup devamında İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından tanıtıcı sunum yapılacaktır. Bölüm Öğretim Üyelerinin de katılacağı oryantasyon toplantısına katılım önemlidir.

Üniversitemiz genelinde ise; 10 Ekim 2023 Salı günü ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü Terzioğlu Kampüsünde (ÖSEM önünde) oryantasyon programı düzenlenecektir.