2022 Yaz Okulu Duyurusu

Öğrencilerimize duyurulur.

• Yaz okulu kapsamında ders alacak öğrenciler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği maddelerine uygun olacak şekilde ders seçimi yapabileceklerdir.

• Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde yaz okulunda (tüm fakülteler) açılmayan ve İnşaat Mühendisliği Bölümü program eğitim kataloğunda yer alan dersler, başka üniversitelerden yönetmelik şartlarına uygun olmak kaydıyla alınabilirler.

• Öğrenci, ekte verilen başka bir üniversiteden ders almaları durumunda doldurmaları gereken formu ve formun eki olan onaylı ders içeriklerini ıslak imzalı bir şekilde 08.07.2022 Saat 12.00’ye kadar İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliğine teslim etmek zorundadır. Posta yoluyla iletilecek olanlarda yaşanacak gecikmelerden dolayı oluşabilecek mağduriyetlerden İnşaat Mühendisliği Bölümü sorumlu değildir.

• Başvurunuz, bölümümüz ders içerik ve kredileri açısından incelendikten sonra sonuçlandırılacaktır.

Ekler

yaz okulu formu-başka üniversiteden.docx