2023 Yaz Dönemi Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2023 yaz dönemi için staj başvurusu yapacak öğrenciler bölüm web sayfasında yer alan 'Staj' sekmesindeki 'Staj Uygulama İlke ve Esasları'nı ve 'Staj Hazırlama Rehberi' ni dikkatlice okumalıdır.

*Yaz döneminde staj yapacak olan öğrencilerin; ıslak imzalı 1-2-3-1A-1B-1C no.lu (ve ihtiyaç halinde 4 no.lu) staj belgelerini (sayfaların temiz-okunaklı şekilde taranmış kopyalarını) comuinsaat@gmail.com adresine e-posta yoluyla iletmesi gerekmektedir.

*Staja en erken başlama tarihi 3 Temmuz 2023 ‘tür.

*Sigorta girişlerinin yapılabilmesi için öğrencinin belgelerini staj başlangıç tarihinden 10 iş günü önce eksiksiz bir şekilde göndermesi gerekmektedir (Örneğin; 3 Temmuz’da staja başlanılacaksa 19 Haziran’da belgelerini göndermiş olmalıdır.)

*Staj yerleri kabul edilen öğrencilere en kısa sürede Staj Komisyonu tarafından imzalanmış 6 no.lu Staj Sicil Formu gönderilecektir. Stajınıza başlamadan onaylanmış sicil formunuzu almış olmanız gerekmektedir. Onay almadan staja başlanmamalıdır.