ISO Eğitimleri

IRCA onaylı denetçi/baş denetçi sertifikalarına sahip, denetim konusunda baş denetçi ünvanı kazanmış eğitmenler tarafından Sinerji Kampüs eğitim organizasyon kuruluşuyla birlikte 9-10 Mayıs 2020 tarihlerinde ÇOMÜ Ziraat Fakültesi konferans salonunda sertifikalı 2 günlük toplam 16 saatten oluşacak ISO eğitimleri zirvesi gerçekleştirilecektir.

Akreditite Kuruluştan Onaylı 10 ULUSLARARASI SERTİFİKALI (5 Türkçe - 5 İngilizce) ISO EĞİTİM ZİRVESİ

EĞİTİM ve SERTİFİKALAR:

-ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi.

-ISO 14001: 2015 Çevre Yönetimi Sistemi

-ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

-ISO 27001: Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi

-İç Denetçilik Eğitimi

TARİH: 9 – 10 Mayıs 2020

SAAT: 10.00-17.00

YER: ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Konferans Salonu

BU EĞİTİM VE  SERTİFİKALAR NE İŞE YARAYACAK?

•Günümüzde pek çok işletme ISO yönetim sistemlerine sahip olup, ISO eğitimi almış personellerle çalışmak istiyor. Bu sertifikalarla rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

•Mühendislik, Eczacılık, Kimya, Biyoloji ve teknik tüm bölüm öğrenci ve mezunlarına yönelik hazırlanan bu eğitim programı ile mühendislikte kariyer hedefliyorsanız ve iş hayatında tercih edilen bir personel olmak için bu sertifikaları mutlaka CV'nize eklemelisiniz.

•Verilen sertifikalar uluslararası geçerliliğe sahiptir.

•Sertifikalarda size özel sertifika numarası ve soğuk damga bulunacaktır.

Sertifikalandırma işlemi FQC ile yapılmaktadır.

-FQC Belgelendirme, ISO 17021 Sistem Belgelendirme Kapsamında TÜRKAK (Türkiye Akreditasyon Kurumu) tarafından akredite edilmiş olup, belgelendirme dışındaki diğer tüm faaliyetlerinde de doğru, dürüst ve tarafsız çalışma taahhüttü verir.

EĞİTMEN NİTELİĞİ

Eğitmenlerimiz yönetim sistemi standartlarında IRCA onaylı denetçi/baş denetçi sertifikalarına sahip, denetim konusunda baş denetçi ünvanı kazanmış, denetim tecrübesi üst düzeyde olan eğitmenler tarafından verilecektir.

Eğitim programı süresince uygulama ve vaka çalışmaları yapılmaktadır.

* Eğitimimiz 2 gün sürecektir.

*Eğitimi etkili bir şekilde takip edebilmeleri ve ihtiyaç duyduklarında faydalanabilmeleri için tüm katılımcılara eğitim kitapçığı verilecektir.

* Konuların daha iyi kavranabilmesi için grup çalışmaları –workshoplar- yapılacaktır.

*Eğitim sonunda katılımcılara değerlendirme sınavı yapılmaktadır.

ÇOMÜ Öğrencilerine Eğitim ve Sertifikalandırma Bedeli: 20 Mart’a kadar 225 TL’dir. (Erken Kayıt Ücreti)

Ödeme: 100 TL kayıtta, geri kalan 125 TL ise eğitim günü ödenecektir.

REZERVASYON KAYIT: 0554 151 31 04

NOT: Kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır. 5 kişi üzeri grup katılımlarında 25 TL indirim uygulanacaktır.

i.pdf