Öğrencilerimize Duyurular

*Özellikle ilk hafta, duyurular için (derslerin ekip kodu vs.) UBYS sisteminizin mesaj kısmını ve maillerinizi kontrol ediniz.

*Derslerin yapılacağı sınıflar:

Turgut Özal Konferans Salonu - Mühendislik Fakültesi Derslik Bloğu girişinde 1. kata çıkarken.

Teknik Resim Salonu - Mühendislik Fakültesi Ek Bina (Ana binanın sağ tarafındaki sarı 5 katlı bina) Zemin katta soldaki ilk sınıf.

C-02 :Mühendislik Fakültesi Derslik girişinde zemin katta soldaki koridor ilk sınıf.

C-04 :Mühendislik Fakültesi Derslik girişinde zemin katta soldaki koridor ikinci sınıf.

C-102 :Mühendislik Fakültesi Derslik girişinde 1. katta sağdaki koridor ilk sınıf.

C-202 :Mühendislik Fakültesi Derslik girişinde 2. katta sağdaki koridor ilk sınıf.

*2021-2022 Eğitim-Öğretim ile ilgili ÇOMÜ Senatosunun 08.10.2021 tarihli ve 01.09.2021 tarihli Senato kararları için: https://www.comu.edu.tr/duyuru-20801.html