Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin Ders Muafiyet İşlemleri ve Kayıt Dondurma İşlemleri Hakkında

.

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 20. maddesi gereğince daha önce kayıtlı bulundukları yükseköğretim kurumunda başarmış oldukları dersler için, kayıt yaptırdıkları ilk yarıyılın ilk iki haftası içerisinde (05-16 Ekim 2020) tarihleri arasında (muafiyet dilekçesi, onaylı transkript belgesi ve onaylı ders içerikleri ile birlikte) posta veya kargo yolu ile muafiyet talebinde bulunması, 32. maddenin 4. fıkrası gereğince de kayıt dondurma başvurusunda bulunacak öğrencilerin en geç yarıyıl ders başlangıç tarihinden itibaren bir ay içinde (05 Ekim- 06 Kasım 2020) tarihleri arasında (kayıt dondurma dilekçesi ve mazeretini belirten resmi bir belge ile birlikte) posta veya kargo yolu ile yapılması uygun görülmüştür.

Bu tarihler dışında yapılacak başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından belirtilmiştir.

Öğrencilerimize duyurulur.