"İksa Uygulama Yöntemleri"

Online olarak düzenlenen etkinlikte Dr. Muhammed Mahmudi öğrencilere ve katılımcılara iksa sistemleri üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirmiştir. Etkinlik soru-cevap kısmıyla devam etmiştir.

Dr. Muhammed Mahmudi, Tebriz Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü 2002 yılında tamamladı. 2010 yılında Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2012 yılında Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalında Doktora eğitimine başladı ve bu süreçte zemin mekaniği ve geoteknik alanında bilgilerini gerek teorik ve laboratuar çalışmalarında ve gerekse geoteknik tasarım ve arazi uygulamalarında geliştirmeye çalıştı. Şu anda Ege Temel Sondajcılık firmasında çalışmaktadır.