İMO Çanakkale Şubesi ile Meslekle Tanışma Etkinliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile İnşaat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi tarafından "Meslekle Tanışma Etkinliği" düzenlenmiştir.

İnşaat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilk Lisans öğrencilerini alan ve eğitime başlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlikte, Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Orhun Köksal ve İMO Çanakkale Şube Başkanı Adem İlik, İnşaat Mühendisliği mesleği ile ilgili konuşmalarını yaptılar. Daha sonra Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Soykut Özer, Necla Demirutku, Fatih Akçay, İsmail Çalışkan ve İsmail Acar meslek hayatlarıyla ilgili deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar. Ardından soru cevap kısmı ile etkinlik sonlandırıldı.