İnşaat Mühendisliği Bölümü “Mezun Günü ve Baret Takma Töreni”

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencileri ile eğitime başlayan ve ilk mezunlarını 2020 yılında veren İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü bir "Mezun Günü" etkinliği düzenledi.

Pandemi döneminde bölümü tamamlayan 2020 ve 2021 yılı mezunları için düzenlenen etkinlikte mezun öğrencilere İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları ve İMO Çanakkale Şubesi yöneticileri ve üyeleri de eşlik etti. Etkinlik, İMO Çanakkale Şube Başkanı Soykut Özer’in ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Orhun Köksal’ın konuşmalarıyla başladı. Şubemizin eski başkanlarından Adem İlik ve Meral Saraç ve Bölüm Öğretim Elemanları, katılan mezun öğrencilere baret ve rozet takımını gerçekleştirdi.