Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
İnşaat Mühendisliği Bölümü

2024 Yaz Okulu Duyurusu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Bölümümüz bünyesinde açılacak dersler aşağıdaki tabloda belirtilmektedir.

 

*Bu derslerin dışında diğer Yükseköğretim Kurumlarından yaz okulu almak isteyen öğrenciler için 2547 Sayılı Kanun'un 2880 Sayılı Kanun'la değişik 7/c maddesi uyarınca öğrencinin ilgili yılda üniversitenin programının taban puanından daha yüksek bir programın verildiği üniversiteden ders alması durumunda kabul edilecektir. 

 

*Yaz okulu kapsamında ders alacak öğrenciler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği maddelerine uygun olacak şekilde ders seçimi yapabileceklerdir. 

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=7903&MevzuatTur=8&MevzuatTertip=5

*Öğrenci, ekte verilen başka bir üniversiteden ders almaları durumunda doldurmaları gereken formu ve formun eki olan onaylı ders içeriklerini ıslak imzalı bir şekilde İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliğine teslim etmek zorundadır. Posta yoluyla iletilecek olanlarda yaşanacak gecikmelerden dolayı oluşabilecek mağduriyetlerden İnşaat Mühendisliği Bölümü sorumlu değildir. Online başvuru kabul edilmeyecektir.

*Başvurunuz, bölümümüz ders içerik ve kredileri açısından incelendikten sonra sonuçlandırılacaktır. Onay alınmadan öğrenciler tarafından yapılan ve sonrasında kabul edilmeyen başvurular sonucu doğacak maddi zararlardan öğrenciler kendileri sorumlu olacaktır.

 

Ekler

431-347-yaz-okulu-formu-baska-universiteden.docx