Tübitak 2209-A

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 5 öğrencimiz sundukları 4 proje ile destek almaya hak kazanmıştır.

Melike Özen - Gül Uçan : Okul Öncesi Ve İlkokul Çağındaki Çocuklara Deprem Bilincinin İnşaat Mühendisliği Yaklaşımıyla Aktarılması, Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Selen AKTAN.

İsmail Pektaş : Kolemanit Atığı İçeren Harçların Mekanik Özelliklerinin Çeşitli Lifler Kullanılarak İyileştirilmesi, Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Gökhan ALTUN.

Melek Zeliha Erdoğan : Yapı Laboratuvarına Gelen Beton Numune Miktarının Makine Öğrenmesi Modelleri Kullanılarak Tahmin Edilmesi, Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Gökhan ALTUN.

Alime Kevser Çetiner : Ortaöğretim Öğrencilerinin Sünger Şehir Konsepti Bilgi Düzeylerinin Araştırılması, Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Anıl KIZILASLAN.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.